Naam: Sigrid Noordijk

Geboortedatum: 28-02-1989
Woonplaats: Zevenbergen

Wie ben ik:
Mijn naam is Sigrid Noordijk, geboren op 28-02-1989 in Bergen op Zoom waar ik ook woonachtig ben samen met mijn vriend Niels en dochter Tess. Ik werk 5 jaar voor de F!TFabriek in Bergen op Zoom waar gezondheid, sportiviteit en vitaliteit voorop staan. Zelf sport ik bij ZBS Personal Training in Bergen op Zoom.

Hoe vaak heb ik mee gedaan aan de Roparun en in welke functies?
Ik heb in totaal 4 jaar meegedaan waarvan 1 niet fysiek. Mijn functies waren voornamelijk teamcaptain en ik heb 1 jaar als fietser meegedaan, wat ik een enorme bijzondere ervaring vond.

Reden tot deelname Roparun:
Als jong meisje ging ik altijd in de ochtend naar de Roparun kijken in Bergen op Zoom en heb altijd geroepen dat wil ik ook een keer meemaken. Ook heeft mijn vader een aantal keer meegedaan en door hem ben ik nog enthousiaster geworden. Helaas ook binnen mijn familie en vriendenkring al te maken gehad met de verschrikkelijke ziekte kanker. Extra reden om op deze manier voor alle mensen die met deze ziekte te maken hebben je steentje bij te kunnen dragen.

Motto/lijfspreuk:
Winners never quit, quitters never win!