Naam: Sigrid Noordijk

Geboortedatum: 28-02-1989
Woonplaats: Zevenbergen

Wie ben je? 
Mijn naam is Sigrid Noordijk. Ik heb sport management en ondernemen gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel ben ik werkzaam als organisator gemeentebrede sport en beweeginitiatieven bij de F!TFabriek voor de gemeente Bergen op Zoom. Ik hockey bij MHC Tempo in dames twee. Ik heb een vader, een moeder en een broertje.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Ik heb 1 jaar meegedaan aan de Roparun, 2016 wordt mijn tweede jaar. Vorig jaar ben ik teamcaptain geweest en dit jaar ga ik mee als fietser.

Waarom doe je mee aan de Roparun?
Als jong meisje ging ik altijd in de ochtend naar de Roparun kijken in Bergen op Zoom en heb altijd geroepen dat wil ik ook een keer meemaken. Ook heeft mijn vader een aantal keer meegedaan en door hem ben ik nog enthousiaster geworden. Verder is het gewoon een goed doel, steun ik zelf het KWF al 2 jaar elke maand en vind ik dat er een oplossing moet komen voor die ongelooflijke rot ziekte. Het is mooi om daar je steentje aan bij te kunnen dragen.

Wat is je motto of lijfspreuk? Of wat zou je andere Roparunners mee willen geven? 
Wat je niet begrijpt, moet je maar bewonderen! En een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het leven is een groot feest alleen moet je zelf de slingers ophangen.