Naam: Christiaan van der Vlugt

Geboortedatum: 15-04-1988
Woonplaats: Halsteren

Wie ben je? 
Ik heb elf jaar lang professioneel geskied, dit was op het hoogste niveau in Nederland. Daar ben ik vijf jaar geleden mee gestopt. Tegenwoordig werk ik bij van der Vlugt Accountants als assistent accountant. Naast het lopen voor de Roparun squash ik ook nog.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
2011 Fietser/loper
2012 Loper
2013 Loper/penningmeester
2014 Loper/penningmeester
2015 Loper/penningmeester
2016 Loper/penningmeester

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Vanwege de kick van de prestatie die je levert.
Alleen de belangrijkste reden is toch wel het uiteindelijke doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker. Er zijn genoeg mensen in mijn omgeving die met deze ziekte te maken hebben gehad. Deze prestatie leveren is toch dan het minste wat je kunt doen.