Naam: Bas van Male

Geboortedatum: 13-09-1979
Woonplaats: Halsteren

Wie ben je? 
Mijn naam Bas en ben accountmanager bij Dyna Dental. Wij produceren dentale implantaten en verkopen deze aan tandartsen en kaakchirurgen. In mijn vrije tijd (enkel in de zomer maanden) speel ik honkbal en doe dit al ruim 25 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, Isabelle van 11 jaar en Lucas van 8 jaar.

Hoe vaak heb je al meegedaan aan de Roparun en welke functie(s) heb je gehad? En welke functie ga je dit jaar uitoefenen?
Dit wordt mijn eerste Roparun en mijn rol binnen het team is chauffeur.

Wat is je reden tot deelname aan de Roparun?
Na jaren van aanmoedigen ben ik net als veel andere deelnemers een dierbare (met wie we al jaren de lopers steun en blijk van waardering boden) verloren aan deze verschrikkelijke ziekte.

Wat is je motto of lijfspreuk? Of wat zou je andere Roparunners mee willen geven? 
Het lukt altijd: zij het links, zij het rechts.
Dat kan niet? Die kennen we niet!